Nejnovější recenze ze sekce Bazénové vysavače
Zodiac RA 6800 iQ Alpha
Přidáno: 10. června 2024
(naposledy upraveno 10. června 2024)
Zakoupeno v roboticky-vysavac.cz
- po ukončený cyklu vyjede na hladinu, což umožňuje snadné vyjmutí z vody. Lehké čištění filtrů.
- Pro majitele zastřešených bazénů zcela nepotřebné zařízení. Sbírá pouze velké nečistoty. Jemný kal bohužel i nejjemnější filtry nezachytí a pouze ho rozptýlí ve vodě, kterou tak zakalí. Lepší volit robota s jemnějším filtrem.
Radějí zvolit zcela jiný typ.
vrátili jsme .. možná nějaký malý bazén ... 28 m2 .. naprosto bez šance ...
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu.
Vážíme si času, který jste recenzi věnovali a mrzí nás, že nejste s výrobkem spokojeni.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.cz
fakt vysává dobře
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Dokonale vysaje utopený hmyz a písek ze dna.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovali. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
Vysavač skvěle funguje na dno, stěny i bazenovou linku . Jednoduchá manipulace a bonusem je perfektní vozík na uložení vysavače , hadic atd
- nemožnost prodloužit výtokovou hadici
Bohužel bazénový vysavač který jsem převzal od vás 3.6 nefunguje odeslal jsem ho spátky doufám že reklamace proběhne rychle
- výkon/cena super
- teleskopická tyč v ceně
- Manuál není v češtině (ale mohl jsem přehlédnout příbal), na stránkách není. Stáhl jsem odjinud. Ne, že bych je někdy četl, ale přece jen se to noří do vody, tak abych měl jistotu, že jej neoddělám. Ale to je snad jediná výhrada
Naprosto dostačující pro běžnou údržbu našeho 25ti kubíkového bazénu. Vysál i hrudky písku spadlé do vody po opravě dlažby okolo bazénu. Deklarovaná výdrž baterie je cca 100 minut. To ani zdaleka, nicméně na to moje vysávání bohatě stačí.
Za ty peníze mohu jen doporučit.
zatím jsem nepoužil
Perfektně čistí, vysává a je lehký.
- vysavač nesebere usazené řasy, do kruhového bazénu nevhodný
S vysavačem jsem velmi spokojena. Mám betonový bazén 5,5 x 3,3m , hloubka 1.6m a vysavač vyjede až nahoru. Krásně sesbíral dlouhé uschlé napadané pozůstatky po zmrzlém ořechu. Prodejce také přidává k vysavači filtrační náplň ( modré kuličky v síťce),které se prodávají v eshopu za 599 Kč a seberou i nejjemnější nečistoty. Nejdříve jsem použila vysavač bez filtrační náplně a po vysbírání velkých nečistot jsem přidala filtrační kuličky. Také filtrační košík se velmi snadno čistí. Vodu mám krásně čistou. Za mě výborná koupě a cena
- Zachytí velmi malé nečistoty
- širší záběr
- Jednoduchá obsluha
Nic
Dlouho se nabíjí, ale funguje jak má. Vřele doporučuji.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení a doporučení produktu.
Tým Marimex.cz
- Byl nejlevnější
- k čištění špatně přístupných míst v bazénu
- potřebná pomůcka
Praktický doplněk ke klasickému vysavači do bazénu
- trasa vysávání
- nízká cena
- poměr cena výkon
- dobře objíždí dno i stěny bazénu
- filtr nezachytí velmi jemné částečky a rozvíří je, lze to ale vylepšit filtračními kuličkami vloženými do filtru
Splňuje co jsem od něj čekal.
Lehký, snadná manipulace
První vyzkoušení a funguje tak, jak bylo avizováno.
- Baterie nevydrží tak dlouho, jak inzerují.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
Dobrý den,děkujeme za Vaši recenzi produktu, velmi nás mrzí, že Vám baterie přijde nedostatečná z hlediska kapacity, máte-li jakékoliv podezření na závadu výrobku, neváhejte nás prosím kontaktovat. Vaší případnou reklamaci vyřídíme k Vaší plné spokojenosti.
ONLINESHOP.CZ