Nejnovější recenze ze sekce Bazénové vysavače
- Má zpětnou klapku
- Bez nutnosti napojení na filtraci
- K vířivce (menšímu bazénu o minimální hloubce 35 cm) ideální pomocník
Produkt jsem zakoupila jako výbavu k vířivce, kde nemám možnost připojení žádného vysavače k filtraci a jsem moc spokojena. Splnilo to moje očekávání a pracuje to tak, jak je deklarováno.
- perfektně vysává
- Snadné čištění a manipulace
Možná krátký nabíjecí kabel
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- rychlost
Vyzkousen, zatím funguje v pohode
Nemám vyzkoušeno.
- Celkem spokojenost.
Doporučuji, nejprve jsem hledala video recenze na tento vysavač, úplně jsem nevěřila, že dokáže vysát hrubší nečistoty nebo kamínky. Škoda, že není na adaptér a dobíjení ze sítě, ale nevadí, baterie vydrží více vysávání, pokud budete často používat, určitě doporučuji dokoupit nabíjecí baterie. Dle návodu jsem vložila baterie, vysavač zavodnila a otočením zapnula. Máme u bazénu altán a z velkých dešťů nám do bazénu občas napadá kamínek ze šindele na střeše, přes bazénový vysavač se nedařilo vysát, ale tento to hravě zvládl, stejně tak jako další nečistoty. Vysáváte nezávisle na filtraci, jednoduše nasadíte na bazénovou tyč a je to. Mám bazén v průměru 3,6 m a v pohodě jsem do 15-20 minut vysála celé dno. Vespod jsou kolečka takže se dobře ovládá, jen když máte jemnější nečistoty, chce to pomaleji posunovat po dně, aby se nevířily, ale to je u všech vysavačů. Snadno se obsluhuje a čistí, do budoucna už bych koupila jedině takový vysavač, bez vysávání přes filtraci. Určitě doporučuji.
- uklízí překvapivě dobře
- lze nastavit režim dno + stěny (standard), nebo pouze dno - což oceňuji
- umí čistit bazénovou linku
- přivolání na dálku
Neměl jsem s automatickými vysavači zkušenost, ale věděl jsem, že jej potřebuji kvůli eliminaci častého vysávání a s tím spojené nutnosti zpětného proplachu filtrace s následným dopouštěním, kdy jsem si rozhazoval vlastnosti vody (ph, alkalita, chlor, teplota). Vzhledem k tomu, že nemám u bazénu žádnou volnou elektřinu, hledal jsem AKU verze. Po jednoznačném doporučení značky Doplhin (autorizovaný servis mám navíc 15minut od domu) jsem zvolil Liberty 300 a mohu říci, že jsem spokojen. Ze začátku mi přišlo chování stroje ve vodě trochu rozpačité, ale robot má v pohybu systém a uklízí opravdu dobře vč. schodů a lavice, které v bazénu mám. Mně tak odpadla nutnost častého vysávání a proplachu filtrace a vlastnosti vody se výrazně ustálily.
Doufám, že dlouho vydrží.
- zcela srovnatelný s podobnými - cena 2x nižší
- není napojen na filtraci
zatím jenom asi 14 dní v provozu, nemám zkušenosti s vysavači napojenými na filtraci, ale tento "bez hadice" příjemně překvapil. Mám skládací bazén průměr 3,6 m, který jsem dříve vysával s hadicí napojenou na kartáč a filtraci, ale tento vysavač takovýto způsob čištění určitě předčí. Vysavač položím na dno a o nic se nemusím starat. Vysavač by měl pracovat dle návodu asi přes 1 hodinu do vybití baterie - zatím jsem nesledoval, kdy se baterie vybije a vysavač se zastaví, ale určitě je to déle. Baterie se nabíjí odhadem 3 - 4 hodiny. Jedinou nevýznamnou nevýhodou je, že při vyndavání vysavače z bazénu je nutno dávat pozor, aby část nečistot se s vodou nevyplavila zpět do bazénu (možná, že jsem ještě nepřišel na ten správný postup). Vysavač pracuje na jednoduchém ale účinném principu, kdy se voda čerpá přes jemnou síťku. Životnost vysavače je dle mého názoru tedy závislá jenom na životnosti jeho baterie.
- Lehký snadná údržba
- jednoduchý, bez šňůry a bez připojení na filtraci
- malý výkon - s tím ale bylo počítáno
- Dobrý sací výkon. Na jedno nabití cca. 20 min provozu. Bazén 3,5 X 7 m vysaje. Jemný filtr se dost rychle zanesení a musí se často vyčistit. I přes to naprostá spokojenost.
Prozatím spokojenost
- Bazen je mnohem cistsi nez pri pouziti rucniho vysavace
- Behem vysavani zaroven funguje filtrovani
- Dodavane redukcce nesedi k bazenu.
Oproti rucnimu vysavaci (pripojenemu ke vstupu filtrace) neviri tolik necistoty, ale skutecne je spis "vysaje". Ovsem aby funoval dobre, je nutne se nejprve s nim trochu naucit. Mam vykon filtrace v dolni ctvrtine pozadovaneho vykonu a bazen v delce, ktera je vzhledem k delce hadice vysavace maximalni.
Je traba dobre nastavit plovaky na hadici (treba cerpat ze zkusenosti) a otaceni kolecek (na to take neexistuje univerzalni navod). Take je nutne, aby bylo dno bazenu rovne. Zmuchlana folie na dne je pro nej prekazkou, kterou umi zdolavat pouze v pripade, ze nema plny kos (to znamena spis hodne malych necistot po stranach kose, ktere ucpavaji pory a tak snizuji vykon). Podobne mu vadi i zanesena filtrace (takze procistit vycistit filtraci, nebo prepnout na volnou cirkulaci).
Výborný a rychlý pomocník při čištění bazénu.
Dobrá cena.
Za mě veliká spokojenost.
Určitě bych doporučila i ostatním.
- Nemá kartáč k setření a rozvíření "šlemu" na dně
S plnou baterkou pěkně ujíždí po dně, větší nečistoty pobere, částečně i jemný šlem, ale nemá kartáč, aby jej rozvířil a nasál. Takže vracím, nenahradil ruční vysavač (kartáč napojený přes skimmer do filtrace).
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu. Je nám velice líto, že Vám tento vysavač nevyhovuje.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Velice solidní výrobek, boční stěny ( pokud nejsou kluzké od řas ) oproti jiným vyšplhá klidně přes jeden metr a vyčistí bazénovou linku, filtr je nutné ( když je bazén hodně znečistěn ) opláchnout již asi po půl hodině, pak si klidně už sám čistí svůj asi dvou hodinový cyklus. Je těžší při vyndávaní z vody ( nikdy netahat za kabel ). Ale zatím perfektní, má prostě sílu.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]