Nejnovější recenze ze sekce Bazénové vysavače
Intex 28005 Deluxe ZX300
Přidáno: 13. srpna 2023
(naposledy upraveno 24. srpna 2023)
Zakoupeno v Papermax,s.r.o.
- Niestety nie wspina się na ścianki basenu
Vodní vysavač funguje na mobilní vířivku velmi dobře. Sestavení, obsluha i čištění vysavače jsou jednoduché. Vysává i velmi jemné nečistoty.
Dělá, co má.
U hranatého bazénu naprostá nutnost.
- Vyčistí i drobné kamínky
- Poměr cena a kvalita super
- Zatím žádné
Naprostá spokojenost
- Snadné čištění bazénu a nízká cena produktu
vysavač nevysaje celou plochu bazénu na konci se zasekne a musí se postrčit a otočit ručně
- Při vysávání není nutné vypouštět vodu do odpadu jako u jiných vysavačů a znovu doplňovat vodu do baénu.
- Zvládne větší bazén než je v popisu
- Vysává skvěle
Dávám ho do oválného bazénu 7M x 3,5M a za hodinku je čisto. Takže s přehledem zvládá daleko větší bazén než je uvedeno v popisu. Vysává překvapivě dobře, mohu s klidem doporučit.
- čistí perfektně
Jsem překvapený jak stroj vyčistí bazén i stěny do výšky bazénu 1,20m, jenom škoda že nejede postupně za sebou čištění. Po vyčištění v koši nasbírán písek, hmyz, listí a vše co do bazénu nepatří. Jsme spokojeni.
tak itak
- Nemusí se připojovat na hadici ani nejsou potřeba baterie.
- Sání je zcela minimální, pokud necháte do bazénu napadat hodně nečistot, tak tímto "vysavačem" je rozhodně neodstraníte.
- Velice hezký čistí bazén...betonový, ESP, povrch fólie.
Výborná koupě za slušné peníze, pokud se neprojeví časem závady, případně brzy neodejde baterie. Z bazénu netrčí žádné kabely ani hadice, jednoduše se spustí do vody a pak vytáhne. Na jedno nabití pohodlné vyčistí 8x4m. Zatím rozhodně doporučuji.
- příliš nepoužitelné
nevysaje vše(drobné částice se proudem vody z hadice ode dna zvíří ),ale optimální poměr cena-výkon
jsem spokojená
Dobrý výkon.Vysává bez přerušeni .Zvládne 2 m hloubku bez problemu
Funguje jak má. Kabel se nezamotává, šplhá na stěny, díky dvojité filtraci zachytí i jemnější špínu. Dno vyčistí dobře.
Sparkly POOL vysavač rohový
Přidáno: 29. července 2023
(naposledy upraveno 29. července 2023)
Zakoupeno v SparklyPOOL.cz
špatné označení průměru hadic v nabídce 32a38 ale hrdlo je jen pro průměr 38
- Jednoduchý
- Funkční
- Sbírá a filtruje vše potřebné, co nechcete pouštět do filtru
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »