Nejnovější recenze ze sekce Bazénové vysavače
Čekal jsem, že vysaje i jemnější nečistoty, které spíš rozvíří. Na druhou stranu dno bazénu je čisté a usazeniny, než si sednou zpátky, mají šanci zachytit se v bazénovém filtru. Za mě zatím spokojenost.
- zmatkař, jezdí dle mne úplně nelogicky, někde se během čistícího cyklu objeví několikrát, některé části bazénu nevyčistí vůbec...... čekal jsem víc! bazén o rozměrech 8x4 a 1,5 hloubky
INTEX ZR100 28626
Přidáno: 26. května 2024
(naposledy upraveno 26. května 2024)
Zakoupeno v MARIMEX.cz
- Dobrý pomocník.Velká spokojenost. Doporučuji.
POWERMAT PM-OB-1600T
Václav Zápotočný
Přidáno: 25. května 2024
(naposledy upraveno 25. května 2024)
Zakoupeno v Allegro.cz
- Perfektní a rychlá doprava
- Reklama na produkt...na tu jsem teda skočil dokonale :-(
- Výborná komunikace s obchodem (rychlé zaslání návodu v CZ a instruktážního videa
- Za pár vteřin je nádoba plná a min.20 vteřin trvá, než se voda vypustí a znovu se přístroj zapne
- absolutně to nesplnilo moje představy. Do jezírka nepoužitelné. Možná na hladké dlaždičky v bazénu by to mohlo jakž takž fungovat
- Obrovská spotřeba vody. Lepší bude celé jezírko vypustit a vyčistit, než toto zdlouhavé a neúčinné řešení
- Návod pouze v Polštině.
Reklama skvělá, ale to je všechno. Do jezírka ("jezírkový vysavač") naprosto nevhodné.
- Delší doba nabíjení baterie než udává výrobce.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
ok
- Vysavač perfektně vysávání, bere i ty nejjemnější nečistoty.
- Baterie se má nabít za 6 hodin. Při nabíjení má přístroj svítit červeně a zelená barva má signalizovat plné nabití. Přístroj se však stále vypíná a ani po 12 hodinách nebyl plně nabit. Tím se pak sníží doba používání
- splnil nadmiru moje ocekavani
- Vše ok
- Funguje výborně
nemá chybu pracuje na jedničku
- dělá to co má
- vyjede i na schody
- vyčistí i stěny a vodní linku
- po použití se dá velmi rychle a jednoduše vyčistit
- zatím máme krátce nic mě nenapadá
Zatím vyzkoušen dvakrát a jsme spokojeni, tak snad budeme i nadále.
Výborný pomocník pro menší bazény. Snadná obsluha. Standard výkon sebere opravdu i jemný nepořádek
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
Absolut perfekt splnění doporučuji
- Pracuje jak má
- Maximální spokojenost
- Zatím žádná
Chtělo by to trochu delší tyč u vysavače k manipulaci v bazénu.
- nízká cena
- jednoduché ovládání
- rychle se zanese filtr a přestane pracovat
- vyšší nároky na výkon čerpadla
- nikdy nevyčistí dno dočista
po sezóně používání ho rád někomu pošlu za 500 ([email protected]) víc tam toho nechá, než sebere, pořád ho musíte čistit a odvzdušňovat. Ručně bazén vysaji dříve a lépe
- Vysaje celé dno
- Na baterii - netahá za sebou kabel
Konečně vysavač, který nebudu vracet. Dno vysaje dobře až na okraj, to je ale dáno konstrukcí bazénu - kruhový průměr 5,5m a okraj dna se stěnou není pravý úhel ale oblouček
- ok