Nejnovější recenze ze sekce Bazénové vysavače
- zatím nejlepší kartáč na dno bazénu jaký jsem vyzkoušel
Tento bazenovy vysavac predcil moje ocakavania vyborne cisti. Cisti dno , steny aj hladinovu linku. Jedine co nevie su schody.
Oproti konkurecnym vyrobkom dobra hodnota za peniaze urcite doporucujem.
OK
Marimex 10961009 Ocean Vac Deluxe
Přidáno: 22. června 2024
(naposledy upraveno 22. června 2024)
Zakoupeno v MARIMEX.cz
- Jediný co funguje
- Kupuji nový každý rok, něco se na něm vždycky rozbije
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení.
Tým Marimex.cz
- absolutně k ničemu po 90 min výsledek 0 neustále leze po stěně
- dno 5.5 x 4 m nevyluxoval a to tam bylo opruvdu minimum nečistot!!!!!
- zlatý ruční vysavač
- ztráta času a dohodování s obchodem
Věc uplně k ničemu,dno nevyluxuje a leze neustále po stěně nebo na dně bazenu je absolutně zmatený
už ted vím že automatický vysavač je nesmysl!!!!
Vyzkoušel jsem jednou a funguje. Nefunguje na jemný kal, ale s mechanickými nečistotami větší velikosti si poradí. Chtěl jsem si stáhnout z webu návod, protože krabici s obrázky vyhodím. Návod se mi otevřel na první stránce a dál nejde ani číst, ani uložit, neboť se objeví hláška, že zbytek si můžete dočíst, až si výrobek zakoupíte, a cesta do obchodu. Jenže já již výrobek mám. Přiložený manuál v čínštině, korejštině, vietnamštině a jiných exotických jazycích je dost k hovnu. Podmínění stažení návodu koupením dalšího vysavače mi nepřijde moc fér. Návod by měl být vytištěný u výrobku nebo alespoň volně ke stažení u prodejce.
Pokud máte silnou filtraci, tak super. Velký sběrný koš, rotační kartáče.
- Boční štětiny na kartáči
- má jemnější filtr na opravdu jemné nečistoty, dobrou dobu použití, tedy podle výrobce, ještě neměřeno i když těch 100minut asi určitě nevydržel. Vysává ale dobře, má silný tah, kartáč dobrý, možná by byl lepší štětinový hrubší, ale když se čistí pravidelně tak stačí.
- docela dlouho jede kolem kruhového bazénu podél obvodové stěny než se otočí, a když se to povede a jede zrovna zpátky zas podél tak jede třeba šestkrát dokola i vícekrát... asi by to vyřešila zarážka, nebo žebřík v cestě. Nedočetl jsem se nikde, kde objednat vyměnitelný jemnější filtr, když výrobce uvádí jej měnit po cca 6ti týdnech.
Nepohybuje se po dně bazénu. Zcela nesplňuje poje očekávání. Zařízení jsem vrátil.
BESTWAY 58765 AquaTronix G200
Přidáno: 19. června 2024
(naposledy upraveno 7. srpna 2024)
Zakoupeno v roboticky-vysavac.cz
perfektní podle mích představ
- Vysává dno i stěny bazénu až po hladinu
Vysavač máme teprve týden, pouštíme ho každý den, za nás obrovská spokojenost, vydrží vysávat 90-100min, dno krásně čisté (máme bazén velikosti cca 3x8m). Vysavač lehký, snadná manipulace, čištění bez problémů.
- Je skvělý a vysávání super
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovali. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
- dobrý pomocník při čištění bazénu
INTEX ZR100 28626
Přidáno: 17. června 2024
(naposledy upraveno 17. června 2024)
Zakoupeno v MARIMEX.cz
- Dlouhá tyč, sítko pro jemné nečistoty
Pro nadzemní bazén nejde propojit s filtrací. Chybí díl na našroubování hadice vysavače. V obchodě tento díl nenabízí
dobrá cena, vysává super
Planet Pool ORCA 40 AKU
Přidáno: 17. června 2024
(naposledy upraveno 17. června 2024)
Zakoupeno v ONLINESHOP.cz
- Zatím nevyzkoušené
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Lehký stroj, jednoduché čištěni.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »