Nejnovější recenze ze sekce Bazénové vysavače
- rychlost
na Vaše další nákupy.
ONLINESHOP.CZ
Objednala jsem dle recenzí tak doufám,že bude fungovat jak má.Použila jsem zatím jen jednou a jsou vidět výsledky což je potěšující.Uvidím jak dál bude fungovat.Za mě zatím ok.
Moc nefunguje zasekává ae
- Funguje dobře a rychle
na vírivku stačí
- lehký, rychlý, na pohotovostní vyluxování bazénu super
- Dobrý
- Kvalitně vysává dno i stěny
občas se zastaví na delší dobu
- snadná montáž a obsluha, lehký
Dobrý a lehký aku-vysavač, máme k vířivce, kde funguje bez problémů
- pracuje jak má,spokojenost
- Nevysaje jemný kal
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy. Mrzí nás, že produkt nesplňuje všechny vaše požadavky a nejste s ním naplno spokojen.
ONLINESHOP.CZ
- splňuje uváděné parametry na bazénový vysavač
Doporučuji - kvalitní výrobek
- Perfektni
- Super
- Je bozsky
Delsi aku baterie
Funguje ok
- 5x baterie, které jsou docela drahé a vydrží 3 hodiny.
Problém nastává v napájení přístroje. V nabídce bylo uvedeno, že je na 3 baterie. Když produkt vybalíte zjistíte, že musíte ještě dvě přidat, tudíž musíte mít pět baterií , které nejsou zrovna levné a při výdrži pouhé tři hodiny je provoz tohoto vysavače dost nákladný. Škoda, že přístroj není dobíjecí. Baterie jsou typu D
- Bezvadný pomocník, perfektně vysává, dokonce najíždí i na stěny bazénu, takže spoje, kde se drží nejvíce prachu, vysaje krásně dočista.
- Jednoduchá obsluha.
- Jednoduché čištění.
na Vaše další nákupy.
ONLINESHOP.CZ
- Je to krám.Vlivem špatného zatěsnění se vzduch nasává i přes hliníkovou trubku.Trubka má malou pevnost,po pár dnech je prohnutá.Vysavač používáme na kartušovou filtraci,musím filtr vysavače i kartuše cca 2-3x vyčistit,aby se dno dalo trochu vysát.S kartušovou filtrací je vysávání strašně slabé.Dno čistím cca hodinu.
- spolehlivý poloautomatický vysavač
- neblokuje sání filtrace (můžete mít skimmer a vysavač současně
- oproti ZX50 spolehlivější konstrukce
Spolehlivě funguje, musíte mít jen dostatečně silnou filtraci,čím větší průtok,tím lépe vysavač funguje.
Za tu cenu je to bezvadný pomocník pro držbu bazénu
Tento vysavač bazénu je fakt super.Žádný kabel,lehký.Na malé bazény a vířivky stačí.Dobře se čistí.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »